2017-2018 Bilgisayar Bilimi Günlük Planları

Bilgisayar Bilimi Günlük Planları Sosyal Bilimler Liseleri için haftalık 4 ders saatine göre 2+2 şeklinde hazırlanmıştır. Dolayısıyla Anadolu Liseleri de kendilerine göre uyarlayıp kullanabilirler. İlk 18 hafta Kur-1’e ait, 18 ve sonrası Kur-2’ye aittir. Tam olarak dersin planlanmasından ziyade elimizde evrak bulunması için hazırlanmıştır.

Bilgisayar Bilimi Günlük Planlar

“2017-2018 Bilgisayar Bilimi Günlük Planları” üzerine 51 yorum

  1. Kolay gelsin hocam. Bu yıl 10.sınıflarda kur-2’yi seçtiğimiz için eksik kalan planları alma şansımız var mı? Ya da kur-2 için elinizde kitap var mı? Okulun resmi mail adresi ****@meb.k12.tr sanırım. Teşekkürler iyi çalışmalar

    Cevapla
  2. Hocam merhaba. Öncelikli olarak emeğinize sağlık. Kur-2 kitabının taslağını paylaşmamak koşuluyla bana da gönderebilir misiniz?

    Cevapla
  3. Hocam teşekkürler. indirmeme rağmen rar hatası alıyorum günlük planları. mail atmanız ya da linkleri yenilmeniz mümkün müdür?

    Cevapla
  4. Hocam sanırım okul resmi mail adresini istemişssiniz, onu görmemiştim ben.
    KUR1 ve KUR2 kitabını sizden rica edebilirsem çok memnun olurum.

    Cevapla
  5. Merhabalar hocam. kur-2 için olan kitap, sunu vb. her türlü dokümana ihtiyacım var, paylaşabilir misiniz?

    Cevapla
  6. Hocam merhabalar, Anadolu Lisesinde çalışıyorum, 10.sınıflarda kur2 için elimizde kaynak yok, taslak kitabı gönderebilir misiniz acaba ?

    Cevapla
  7. Ali Hocam merhabalar. Ben de yeni başladım, Anadolu ve Fen Lisesinde derslere giriyorum. 9-10-11 tüm kademelerde mi bu program uygulanıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

    Cevapla
    • Hocam dersi ilk defa alan sınıflarda Kur-1, ikinci defa alan sınıflarda kur-2 okutacaksınız. Zaten toplamda 2 defa seçebiliyorlar anadolu liselerinde. Fen liselerinde de 9’da Kur-1, 10’da Kur-2 okutacaksınız.

      Cevapla
  8. Merhaba hocam. Boğaziçi Koleji Fen Lisesi’nde çalışıyorum ancak kur-2’ye ait kitabı herhangi bir yerde bulamadım. Adresime gönderebilirseniz gerçekten çok memnun olurum.

    Cevapla
  9. Merhaba Ali hocam,
    Konak Küçükyalı M.T.A.L. Bilişim Teknolojileri Alanı olarak Bilgisayar Bilimi dersini seçmeli olarak seçtik . Robot Programlama modülünü uygulayacağız. Eğer mümkünse hazırlamış olduğunuz kitabı .PDF formatında gönderebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim. iyi çalışmalar diliyorum.
    Okulun mail adresi : 365840@meb.k12.tr

    Cevapla
  10. Merhaba Ali hocam,
    Fen Lisesi 10. sınıflara ilk defa Kur-2 uygulayacağım. Robot programlama ile ilgili kaynağa ihtiyacım var. Çalışmalarınız çok güzel teşekkür ederiz, elinize sağlık…
    Kaynakları ve özellikle pdf kitabı e-posta adresime gönderebilir misiniz?

    Cevapla
  11. Hocam iyi günler. sayfa bulunamadı hatası veriyor. bu nedenle günlük planları kur 1 i indiremiyorum.

    Cevapla
  12. Ali hocam kur-1 günlük plan linki sayfa bulunamadı hatası veriyor. Linki günceller misin? Şimdiden teşekkürler.

    Cevapla

Yorum yapın